2012-10-29 13:12:17• hírek • Szatmár.ro

Nézd meg heti programajánlónkat!

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Harag György Társulat e heti műsorterve:


Október 31-én, szerdán 18 órakor - Világjobbítók - Kölcsey Ferenc I. bérlet

November 3-án, szombat 19 órakor - Világjobbítók - Diószeghy Iván füstmentes bérlet

November 4-én, vasárnap 19 órakor - Világjobbítók - Szép Ernő bérlet


A Grand Mall Cinema újdonságai:



Rontó Ralph (Wreck-It Ralph) - Ralph, az egyik videojáték főellensége, egyik nap úgy dönt, hogy befejezi "munkáját", hiszen hosszú évek óta állandó legyőzöttségben kell, hogy éljen. Többé már nem szeretne rossz fiú lenni, ezért lelép a játékból és elindul, hogy más videojátékokban is kipróbálhassa mit tud egy igazi hős. Ralph belecsöppen egy autóversenyes játékba, ahol véletlenül kiszabadít egy olyan ellenséget, aki a videojátékok világát akarja szétrombolni és örökre megsemmisíteni. Vajon sikerül neki?




Silent Hill 2. - Kinyilatkoztatás (Silent Hill 2. - Revelation) - Heather Mason és apja menekülnek valami elől, amiről ők maguk sem tudják, hogy micsoda. Amikor a lány 18 éves lesz, rémálmok gyötrik, és az apja is eltűnik, s magára maradva kell rájönnie, hogy ő nem az, akinek korábban hitte magát. Szembe kell néznie önmagával, rémálmaival és rémisztő üldözőivel is.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Kiállítás:


Stoica Róbert grafikái kerülnek bemutatásra „Mithology" címmel október 29-től az „Art Caffé" Kávézóban. A tárlatot hétfő este 18.30 órától Lola Scripor, a szatmárnémeti "Aurel Popp" Művészeti Líceum tanára nyitja meg. A kiállítás egy héten keresztül látogatható.

Október 31-én Rainer Máté budapesti festőművész alkotásaiból nyílik tárlat a szatmárnémeti Művészeti Galériában (Október 25. tér). A kiállításmegnyitóra szerda délután 17 órától kerül sor.

November 14-ig látogatható Nistor Alex, Pastor Mihaela, Pop Oana és Talpos Elisabeta képzőművészeti kiállítása, melynek a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériája ad otthont.

Chereches Alexandra
alkotásaiból nyílt kiállítás a szatmárnémeti Alkotóház galériájában. A grafikákat tartalmazó tárlat november 28-ig látogatható.

Képzőművészeti kiállítás nyílt szeptember 20-án a Szatmári Megyei Tanács galériájában. Az érdeklődők november 7-ig több mint száz alkotást tekinthetnek meg. További információért kattints ide!


Buli



November 3-án, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: